Deco Talomaali Premium

Laadukas, vesiohenteinen talomaali 

Vesiohenteinen, puolihimmeä talomaali uusille ja aiemmin käsitellyille puupinnoille. Sopii ulkoseiniin, vuorilautoihin, räystäslautoihin ja aitoihin. Myös betoni- ja rappauspinnalle.

Käyttöohjeet: UUDET PUUPINNAT: Pohjamaalaa uudet pinnat Deco Ulkopohjamaalilla. Pohjamaali estää hilseilyä ja pidentää maalauksen huoltoväliä. AIEMMIN MAALATUT PUUPINNAT: Pese pinnat homepesuaineella, huuhtele ja anna kuivua. Poista huonokuntoinen hilseilevä maali ja pohjamaalaa pinta Deco Ulkopohjamaalilla. Pohjamaali estää hilseilyä ja pidentää maalauksen huoltoväliä. Aikaisemmin maalatut hyväkuntoiset maalipinnat voidaan maalata suoraan Deco Talomaalilla.

Riittoisuus: Sahattu puu 5–6 m²/l, aiemmin maalattu 7–8 m²/l

Kiiltoaste: Puolhimmeä

Kuivumisaika:1–2 h. Ohjeellinen kuivumisaika on mitattu standardiolosuhteissa lämpötilan ollessa +23 °C ja ilman suhteellisen kosteuden (RH) ollessa 50 %. Jos ilmankosteus on korkeampi ja lämpötila on matalampi, maalin kuivumisaika pitenee.

Pakkauskoot: 2,7L ja 9L

Sävyt: A-Pohja (valkoinen), tummanharmaa RR23, punainen ja keltainen RR24

Sävymalli: 

Käyttöturvatiedote: 

Deco Ulkopohjamaali

Vesiohenteinen alkydi-akrylaatti-pohjamaali ulkopuupinnoille

Pohjamaalin käyttö on tärkeää, koska sillä on erinomainen tarttuvuus. Ulkopohja-käsittelyn jälkeen pintamaali pysyy hyvin pohjamaalin päällä. Pohjamaali hidastaa puun värillisten uuteaineiden kulkeutumista pintamaalin läpi ja parantaa puun kosteussuojaa ja antaa puupinnalle hyvän suojan 6 kuukaudeksi, kunnes se pintamaalataan joko vesi- tai öljypohjaisella ulkomaalilla. Ulkopohjamaali vaatii aina päälle pintamaalin.

Käyttöohjeet: Puhdista pinta liasta, homeesta ja irtoavasta aineksesta. Sekoita maali huolellisesti ja pohjamaalaa pinta. Pintamaalaus suositellaan tehtäväksi mahdollisimman pian pohjamaalauksen jälkeen, kuitenkin viimeistään 6 kk:n kuluttua.

Riittoisuus: 7–9 m2/l

Kuivumisaika: Käsittelykuiva 2 h, päällemaalattavissa 12 h lämpötilan ollessa +20 ºC

Pakkauskoot: 2,7L

Sävyt: Valkoinen

Käyttöturvatiedote: